Сет игри 4+ години

ден 1,100.00

Активност број 1. Мафин
Содржина: мафин од тенко дрво, пом пом топчиња, фаќалка, 5 шеми

Активност број 2. Градиме куќичка по шеми
Содржина:
 Табла од тврд картон со фигури во разни бои од мек материјал со лепенки, 3 шеми на куќички

Активност број 3. Пица и бројки
Содржина: тенко дрво во форма на пица составена од 6 дела

Активност број 4. Лавиринт 
Содржина: табла лавиринт во форма на тиква, топче

Активност број 5. Желка
Содржина:
 желка на картон, делови на оклопот на желката, врвца за нижење

Активност број 6. Симетрија
Содржина:
табла од тврд картон со различни фигури од мек материјал, лепенки

Категории , Продукт ID: 1070

Опис

Сетот игри од 4+ години содржи специјално изработени игри за стимулација на развој на децата од оваа возраст. Сетот е составен од 6 игри изработени од еко материјали, дрво и картон.

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв и остави коментар и рејтинг "Сет игри 4+ години"

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian