Доколку игрите се оштетени при транспорт исконтактирајте не на contact@diy-kids.mk или на телефонскот број 078661500 за да можеме да ви ја замениме оштетената игра со нова.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

mk_MKMacedonian