Сет игри 1-2 години

ден 1,100.00

Активност број 1. Основни геометриски форми
Содржина:
 Пеперутка од тврд картон со четири одделни фигури: круг, квадрат, триаголник и правоаголник.

Активност број 2. Ги запознаваме боите
Содржина: Мала кутија со капачка која има отвори во разни бои во кои треба да се ставаат дрвени стапчиња во боја.

Активност број 3. Ги запознаваме животните
Содржина: 6 Картички со животни поделени на два еднакви дела

Активност број 4. Крзното на овцата
Содржина: Овца изработена од тврд картон, памук и лепило.

Активност број 5. Одлепуваме предмети
Содржина: Картонска табла со залепени тврди предмети.

Активност број 6.  Откопчуваме и закопчуваме патенти
Содржина: Картонска табла со повеќе патенти во разни бои

Категории , Клучен збор: Продукт ID: 266

Опис

Сетот игри од 1-2 години содржи специјално изработени игри за стимулација на развој на децата од оваа возраст. Сетот е составен од 6 игри изработени од еко материјали, дрво и картон.

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв и остави коментар и рејтинг "Сет игри 1-2 години"

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian